ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΩΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ.. ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΧΤΑ
HELLASS

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΓΟΥΝΕΣ,ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ,ΤΣΑΝΤΕΣ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.. ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΙΜΑ..
Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μετράνε τα πάντα σε ΚΕΡΔΟΣ με αποτέλεσμα να θυσιάζουν τα ΠΑΝΤΑ γι'αυτό. Αν και είναι πλέον ευρέως γνωστοί οι πρωτόγονοι τρόποι αφαίρεσης της γούνας κάποιου ζώου έτσι ώστε αυτό να γίνει κάποιο παλτό, κασκόλ ή απλώς μια πανάκριβη γούνα "βιζόν" ωστόσο κανείς δεν δίνει καμία σημασία και αυτό συνεχίζεται..Έτσι η γούνα αφαιρείται απο το ζώο ενώ είναι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟ μέσα σε τεράστιες φάρμες γούνας κύριως στην Κίνα αλλά και στήν "πολιτισμένη" μας Ευρώπη.. Ο Καναδάς είναι μια από τις πέντε πλουσιότερες χώρες στον πλανήτη. Αυτό δεν τον εμπόδισε να δώσει άδεια σε εργολάβους (!!) να σκοτώσουν 300.000 φώκιες. Οι φώκιες έπρεπε να είναι μόνον νεαρές και να έχουν σκοτωθεί με σύνθλιψη μόνο του κεφαλιού. Ο λόγος; Να μην χαλάσει η γούνα. Περί αυτού πρόκειται. Ένα περιβαλλοντικό και λογικό ολοκαύτωμα για ένα τζίρο δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα γίνει γούνα στο λαιμό της ματαιοδοξίας των "πολιτισμένων". Είθε να τους γίνει και "θηλιά"...Τα λόγια είναι περιττά λοιπόν..Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε τα συμπεράσματα είναι δικά σας.. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ"..
Οι καταναλωτικές μας επιλογέ
ς δεν έχουν επιπτώσεις μόνο στη δική μας υγεία αλλά και στη ζωή και τον θάνατο ζώων που βασανίζονται εντατικά μέσα σε εργαστήρια.Δεκάδες εκατομμύρια ζώων κάθε χρόνο παγκοσμίως υποβάλλονται σε ηλεκτροπληξίες,εγκαύματα,δηλητηριάσεις και ακρωτηριασμό για διάφορα τεστ,ζώα όπως σκύλοι,γάτες,κουνέλια,ινδικά χοιρίδια,χάμστερ,πιθήκοι.Παραδείγματα τεστ σε ζώα:Τεστ ευαισθησίας των ματιών: Αυτό το πείραμα περιλαμβάνει τονερεθισμό των ματιών τους με τοξικές ουσίες όπου τα ζωα κρατιούνται με ορθάνοιχτα βλέφαρα για να μην αποβάλλουν μέσω δακρύων τις ουσίες και στο τέλος τυφλώνονται.Δερματολογικά τεστ: Τα ζώα ακινητοποιούνται τους ξυρίζουν το τρίχωμα σε διάφορα σημεία του σώματός τους και τους ρίχνουν για περίπου ένα μήνα καυστικές ουσίες ώστε να διαπιστωθεί σε πόσο χρονικό διάστημα θα διαβρωθεί το δέρμα τους.Τεστ θανατηφόρας δόσης: Το πείραμα αυτό περιλαμβάνει την μετα βίας χορήγηση από το στόμα, ή την χορήγηση με ενέσεις και εισπνοή, ουσιών που σκοτώνουν προκειμένου να διαπιστώσουν οι επιστήμονες πια είναι τα επιτρεπόμενα όρια κατανάλωσης μίας χημικής ουσίας προτού ο οργανισμός καταλήξει.Αυτά τα πειράματα προκαλούν στα ζώα διάρροια,εμμετό,παράλυση και αιμοραγία από τα μάτια,τη μύτη,το στόμα και το δέρμα.Η διάρκεια όλων αυτών μπορεί να διάρκει από μήνες έως χρόνια.Όταν τα πειράματα ολοκληρωθούν τα ζώα θανατώνονται ή χρησιμοποιούνται σε άλλα τεστ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤ
Α ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑΚΙΑ:
Avon Cosmetics

Jeyes
Beiersdorf
Johnson & Johnson
The Body Shop/L'Oreal

Lancome
Chanel
Lever
Fabergé
Christion Dior
L'Oreal/Nestlé

Clinique
Miners Cosmetics
Colgate
Palmolive
PZ Cussons
Coty
Reckitt Benckiser
Ecover
Revlon
Estée Lauder
FCUK
Unilever
Garnier
Virgin Vie

Givenchy
Yardley

GlaxoSmithKline
Yves Rocher
Helena Rubenstein
Yves Saint Laurent
SC Johnson
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ VIDEO:

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΚΡΕΑΣ "ΠΡΑΓΜΑ"..


Δεν είναι σίγουρο κατά πόσο αληθεύει, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να προσέχουμε γενικά τι τρώμε και να αποφεύγουμε το «πλαστικό» φαγητό για τυχόν μελλοντικά προβλήματα υγείας. "Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald's είναι «κιμάς σόγια» ή κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχες φάει τον υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου. Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, προέκυψε πρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald's για τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα , τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα (!), στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα». Η γενετική παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση.
Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση βοδινό κρέας, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση βοοειδών» σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ, και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε ναι, μπορούν να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ. Παρόλο που το επιχείρημά τους δεν στέκει και είναι αρκετά δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι, σε διαφορετικές θέσεις, σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η McDonald’s έχει την πολυτέλεια να ανακοινώνει ότι αυτό που βάζουν στα χάμπουργκερ είναι 100% κρέας που έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή κρέας «ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να μεγαλώνουν σε ψευδόστάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής. Αλλά ΠΟΤΕ δε θα δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα McDonald's να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών», που είναι η κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των αγελάδων. Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα McDonald's χρησιμοποιούν τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή, αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία. Οι ουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν τα McDonald's, προκαλούν με το πέρασμα του χρόνου μη αναστρέψιμες ζημιές στην υγεία. Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα McDonald's, πρέπει να ξέρετε ότι τα χάμπουργκερ των McNuggets και των McPollo, γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των KFC (παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα KFC, και θα μάθετε την ποιότητα «φαγητού» που μας πουλάνε).
Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει χάμπουργκερ των McDonald's. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται δυσπεψία και κολίτιδα. Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν ήταν ύποπτα αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη. Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο-λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του. Παρόλο που δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald’s, όπως και άλλες ασθένειες των οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες. Όπως διαπιστώνετε, όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, και για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό όλοι να μάθουν, τι ποιότητα «φαγητού» μας προσφέρουν σε αυτά τα μέρη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας πουλάνε κάτι που δεν είναι αυτό που λένε. Μόνο με την πίεση θα μπορέσουμε να προκαλέσουμε να χρησιμοποιούν τα McDonald's αληθινό κρέας βοδινού και όχι κρέας «ΠΡΑΓΜΑ».

Και το KENTUCKY; Τα KFC έχουν εδώ και χρόνια ξεφύγει από την παράδοση.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που τρώνε στα KFC με θρησκευτική ευλάβεια. Δεν ξέρουν όμως τι πραγματικά τρώνε. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έρευνας για τα KFC που έγινε στο πανεπιστήμιο του Νέου Χαμσαϊρ, ανακαλύφθηκαν ορισμένα ενοχλητικά γεγονότα. Πρώτα από όλα παρατηρήθηκε ότι η εταιρεία άλλαξε το όνομά της. Από Kentucky Fried Chicken (Τηγανιτά Κοτόπουλα Κεντάκι) έγινε KFC. Μπορεί κάποιοι να πουν, Ε και; Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν λόγω του τρόπου παρασκευής «FRIED» (τηγανιτά). Δεν είναι όμως αυτό. Ο λόγος που μετονομάστηκε σε KFC είναι γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «CHICKEN». Γιατί; Τα KFC δε χρησιμοποιούν « αληθινά κοτόπουλα». Χρησιμοποιούν γενετικά παραποιημένους οργανισμούς. Αυτά που αποκαλούν «κοτόπουλα» διατηρούνται ζωντανά μέσω διασωληνώσεων στο σώμα τους που διοχετεύουν αίμα και θρεπτικές ουσίες στη δομή τους. Δεν έχουν ράμφη, φτερά ούτε πόδια. Η δομή τους έχει περιοριστεί δραματικά ώστε να περιέχει μόνο κρέας. Αυτό είναι πολύ καλό για τα KFC εφόσον δεν έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής. Δεν χρειάζεται να τα ξεπουπουλιάζουν, ή να αφαιρούν ράμφος ούτε πόδια. Η κυβέρνηση τους υπέδειξε να αλλάξουν όλα τα μενού τους έτσι ώστε να μην αναφέρεται πουθενά η λέξη «κοτόπουλο». Αν προσέξετε θα το παρατηρήσετε. Ακούστε και τις διαφημίσεις τους. Εγγυώμαι ότι δε θα δείτε ή θα ακούσετε τη λέξη « κοτόπουλο».

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ COLA..

Στα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.
20
λεπτά: Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).
40 λεπτά: Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.
45 λεπτά: Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.
60 λεπτά: Το φωσφορι
κό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου.
60 λεπτά: Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι (σας κάνει να πρέπει να ουρήσετε). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό.
80 λεπτά: Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκαλα και δόντια.
Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας «ΒΟΗΘΟΥΝ»
Μπορείς να καθαρίσεις μια τουαλέτα: Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουαλέτας. 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κηλίδες από τις πορσελάνες. Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας: Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola. Καθαρίστε τους πόλους της μπαταρία του αυτοκινήτου από την διάβρωση: Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας. Η σκουριά φεύγει με την πρώτη: Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca-Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσο από τα ρούχα: Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκέ από γράσο, μαζί με απορρυπαντικό, και τρίψτε το κυκλικά. Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας και αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε! Φυσικά το χρησιμοποιούμε και για να καθαρίζουμε τις βρωμιές μας! Πληροφοριακά: Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας, εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει. Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες, τα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα, τους ιστούς και τα διάφορα όργανα, στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά.
Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό).. Έχουν περισσότερη ζάχαρη, υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα. Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο? Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία, αέρια, αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία απορροφούνται από τα έντερα, κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ' όπου διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών.
Πριν μερικούς μήνες, έγιν
ε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi «Ποιος θα πιει την περισσότερη Coke?' Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση «μελανικής διοξίνης» στο αίμα του και μη επαρκής οξυγονώσεως. Από τότε, ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου. Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας..

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ - ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

10.04.2009 ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΣΤΟ MYSPACE ΠΡΙΝ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΛΑ, ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ..

«Δεν έχω πλέον λόγο να συνεχίσω να ζω. Δυστυχώς για εσάς, είμαι πολύ εγωιστής για να φύγω και να σας αφήσω να ζήσετε τις γαμημένες ζωές σας. Πριν πεθάνω θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Φτύνω κατάμουτρα στην «αξιοπρέπεια» και την «τιμή» σας και σε ότι έχετε ιερό. Έχω πάρει την απόφασή μου και δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Οποιοσδήποτε βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009 γίνεται άμεσα στόχος - δεν θα υπάρξει καμία διάκριση στην ηλικία, το φύλο ή την καταγωγή εκείνων που θα δολοφονήσω, για εμένα είστε όλοι σκουπίδια. Θα σας σκοτώσω γιατί έτσι γουστάρω και θα φροντίσω να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται. Για τους περισσότερους απο εσάς μπορεί να ακούγομαι παρανοϊκός, εγκληματίας ή δολοφόνος… Κάνετε λάθος, εσείς είστε τα νοητικώς στερημένα θρασύδειλα εγκληματικά καθάρματα που βρίζουν υπό την κάλυψη της ανωνυμίας, της ιδιότητας του καθηγητή ή των πολυάριθμων παρεών. Μέχρι στιγμής δεν έχω εισπράξει τίποτα άλλο παρά την απόρριψη και την ύβρη των γύρω μου. Σας τα επιστρέφω με την υπόσχεση να περάσετε τις τελευταίες στιγμές σας παρακαλώντας για την ελεεινή και τρισάθλια ζωή σας - σύντομα θα δείτε πως είμαι άνθρωπος που τηρεί τις υποσχέσεις του… Δεν είμαι αναγκασμένος να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις για τις πράξεις μου. Δεν έχω γνωρίσει παρά ένα άτομο που να αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία πίστευα πως είχα ερωτευτεί. Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ότι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα.»

16.05.2000 ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2000 Ο ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΤΟΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΛΛΟΥΧΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕ, ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ
ΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΧΡΗΣΤΕΣ). ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ CAMERAMAN...Ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΗΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΑΖΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ..

«Επειδή η "ηθική" κοινωνία σας δεν αλλάζει κι'επειδή μετά απο 10 έτη σκληρής περιπέτειας με ναρκωτικά σκληρά,βρήκα ανοιχτές τις πόρτες αφού έγινα καλά 3 ολόκληρα χρόνια,ορθάνοιχτες πόρτες απο υποκριτές που μόνο μπράβο λέγανε που έγινα καλά αλλά για δουλειά επειδή έγινα καλά μόλις έλεγα,όλοι κάναν τον τρελό. Να πάρουμε τον πρώην χρήστη? Όχι βέβαια! κι'έτσι η ίδια υποκριτική κοινωνία κοινωνικού ρατσισμού σε γυρνάει στο περιθώριο.συνειδητά λοιπόν επιλέγω να πεθάνω οχι απο υπερβολική δόση ηρωίνης αλλά από ποτάσα ας πούμε, ανθρακικό κάλιο π.χ. και μην πούν οι δημοσιογράφοι οτι τώρα πέθανα απο ναρκωτικά γιατί θα τρίζουν τα κόκκαλα μου. Όσο για το πτώμα ψάχτε στο μέρος που αγάπησα όσο τίποτε στον κόσμο,το απέραντο γαλάζιο..Το πολύ σε 6 μήνες το έργο θα έχει ξεχαστεί κανείς ποιά δεν θα νοιαστεί, θα υπάρχει και ζωή με μανεκέν και τραβεστί κι'αν κάποιος θα έχει πια χαθεί έργο ήταν,τέλειωσε η σαιζόν αυτή.»
ΒΙΝΤΕΟ
ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘANATOY:


Κυριακή 19 Απριλίου 2009

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ



ΝΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ,ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ YES ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ.ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.. ΚΙ'ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ.. ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ--------->